lunes, 23 de noviembre de 2015

TORXA OLÍMPICA


Sabies que...


La torxa Olímpica és un símbol molt important dels Jocs Olímpics. Recorreix  diferents països cridant-los  a la unió entre tots ells al voltant  dels  Jocs Olímpics.


viernes, 20 de noviembre de 2015

LES MEDALLES I DIPLOMES OLÍMPICS


Sabies que...

La corona de olivo s’entregava a la Antiga Grècia als guanyadors de les competicions, no se’ls entregava medalles. L’atleta que triomfava, es convertia en un heroi per a la seua ciutat. Aquest  era el millor trofeu.


Hui en dia, al guanyador se li entrega una medalla d’or, al segon  una medalla d’argent  i al tercer una medalla de bronze. Als esportistes que queden entre la quarta i dècima posició se’ls  entrega un diploma olímpic.

lunes, 16 de noviembre de 2015

SEGON PREMI AL CONCURS LITERARI DEL MARATÓ AL COL·LE

Dissabte Iker Marínez  i Gabriel Tejedor van acudir al IMPULS-A VALÈNCIA, un acte on es va estrenar el documental "Vidas Olímpicas"sobre diferents esportistes valencians que aniran als Jocs Olímpics i Paralimpics de Rio i on Fermín Cacho, Miki Oca , María Vasco i Miriam Blasco van contar-nos les seues experiències com a esportirtes d'èlit i guanyadors de medalles a diferents Jocs Olímpics.

Van ser aquests esportistes els encarregats de donar els premis on la nostra escola comptava amb dos finalistes, Gabriel per dibuix  i Iker pel literari. Finalment, Iker Martínez va guanyar el segon premi a la seua categoria amb el seu treball titulat " La historia de un maratón", sobre el seu pare que ahir va còrrer el marató.

Felicitats als dos, Iker i Gabriel. Només viure aquesta experiència ja és un premi.


viernes, 13 de noviembre de 2015

MINIMARATÓ AL COL·LE

Per a celebrar que aquest dumenge és el MARATÓ VALENCIA TRINITAT, a l'escola i dins de l'àrea d'Educació Física i també a Infantil a Psicomotricitat, hem participat en el projecte "EL MARATÓN AL COLE".
Han estat dos setmanes d'activitats que han finalitzat amb un MINI MARATÓ on han participat totes les classes, des de 3 anys fins a 6é.
La veritat és que no ha faltat motivació, i sobre tot ganes de superar aquest repte i superar-se a sí mateix, perquè hem aprés que no importat  és quedar primer, sino acabar la carrera amb la sensació de que l'has fet el millor possible.
Enhorabona a tots!
A mi m'heu fet gaudir amb les vostres ganes!

3 ANYS A, B i C




4 ANYS A, B i C






5 ANYS A, B i C




 1er A i B



3er A, B i C





5é A, B i C


EL MATATÓN AL COLE- CONCURSOS


¡Estamos de enhorbuena!
Iker Martínez Senent y Gabriel Candil Tejedor han resultado ser finalistas en el I Concurso literario de El Maratón al Cole y en el I Concurso de dibujo de El Maratón al Cole respectivamente.
La entrega de premios a los tres mejores de cada categoría se celebrará este sábado en el Auditorio del Museo Príncipe Felipe, en la Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia.
¡Desde aquí les deseamos mucha suerte a los dos!




jueves, 12 de noviembre de 2015

ATLETISME A 5é

El mes d'octubre hem començat a treballar ATLETISME a 5é com a primera disciplina olímpica del curs. Curses de velocitat, resistència, de relleus, salt d'alçada, de longitut, llançament de jabelina i ara aquestes setmanes El Marató com a pova gran d'aquest esport, és el que hem treballat. Espere que us haja agradat, Heu fet un bon treball!





lunes, 9 de noviembre de 2015

PÀDEL A 1er i 2n

Divendres passat van vindre a l'escola dos membres de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana per donar una sessió de pàdel a 1er i 2n de Primària. Va ser molt divertit.















viernes, 6 de noviembre de 2015

FIGURES FINALS D'ACRO A 3er

Aquestes són les figures finals d'acro de les tres classes de tercer. Heu fet un bon treball!!